Yazicilar Cutter Vleessnijmachine | 20 Liter
Adviesprijs €1.750,00 Jouw voordeel €525,00 (-30%)
€1.225,00 excl. BTWIncl. BTW: €1.482,25
Merk: Yazicilar
Artikelnummer: E20
Garantie: 1 jaar
Beschikbaarheid: Op voorraad
- Gratis verzending vanaf 500,00 - anders 9,99
- Laagste prijsgarantie
- Achteraf betalen via Klarna
- Voor bedrijven en consumenten
- Snelle levering
- Ruim 25 jaar ervaring
- Klantbeoordeling HOCO 8.5/10
PRODUCTGEGEVENS
Yazicilar Cutter Vleessnijmachine | 20 Liter | E20
Met snijscharen voor speciale doeleinden om vlees hakken en in stukken te snijden.
Het snijproces in de machine houdt de smaken en sappen van het vlees binnen. De smaak van het bereide vlees is veel beter in vergelijking met vlees gehakt in traditionele hakmachines.
De E20 kan 8 kg. rauw vlees (zonder bot) en vet in één beurt verwerken. Geweldig voor het maken van kebaps, speciale gehaktballetjes en hamburgers. Je zult het verschil zeker proeven. Dit model werkt met enkelfasige elektriciteit. De capaciteit is genoeg om de honger van een middelgroot restaurant te voeden.
De speciaal gevormde messen en de speciaal daarvoor gemaakte obstakels in de wanden van de kom leveren uitstekende resultaten op. De mesbladen en het meslichaam zijn gemaakt van roestvrij staal voor hygiëne en duurzaamheid.
Traditionele smaak met moderne technieken
Het snijproces duurt ongeveer 15-20 seconden en dan heb je een sponsachtig en gezwollen gehakt.
Voeg rauw vlees, vet, zout, peper toe en binnen enkele seconden denken uw klanten dat u de kebab met traditionele methoden hebt verwerkt.
Veiligheidsnormen
De veiligheid van de operator is maximaal. De machine start niet als de kom en de deksel niet op hun plaatsen worden gedetecteerd. Dubbel veiligheidssysteem detecteert de afwezigheid van de kom of / en de werking van de kap en blokken. Op deze manier worden uzelf of uw werknemers beschermd tegen misbruik en arbeidsongevallen. Het panel werkt met lage voltages in overeenstemming met internationale standarts.
Het snijproces in de machine houdt de smaken en sappen van het vlees binnen. De smaak van het bereide vlees is veel beter in vergelijking met vlees gehakt in traditionele hakmachines.
- Bereid traditionele kebabs voor
- 4 kg./Turn capaciteit
- Roestvrij staal, solide constructie
- Afneembare kom en messen.
De E20 kan 8 kg. rauw vlees (zonder bot) en vet in één beurt verwerken. Geweldig voor het maken van kebaps, speciale gehaktballetjes en hamburgers. Je zult het verschil zeker proeven. Dit model werkt met enkelfasige elektriciteit. De capaciteit is genoeg om de honger van een middelgroot restaurant te voeden.
De speciaal gevormde messen en de speciaal daarvoor gemaakte obstakels in de wanden van de kom leveren uitstekende resultaten op. De mesbladen en het meslichaam zijn gemaakt van roestvrij staal voor hygiëne en duurzaamheid.
Traditionele smaak met moderne technieken
Het snijproces duurt ongeveer 15-20 seconden en dan heb je een sponsachtig en gezwollen gehakt.
Voeg rauw vlees, vet, zout, peper toe en binnen enkele seconden denken uw klanten dat u de kebab met traditionele methoden hebt verwerkt.
Veiligheidsnormen
De veiligheid van de operator is maximaal. De machine start niet als de kom en de deksel niet op hun plaatsen worden gedetecteerd. Dubbel veiligheidssysteem detecteert de afwezigheid van de kom of / en de werking van de kap en blokken. Op deze manier worden uzelf of uw werknemers beschermd tegen misbruik en arbeidsongevallen. Het panel werkt met lage voltages in overeenstemming met internationale standarts.
- Capaciteit: 20 Liter
- Snelheid: 1000 tpm
- Vermogen: 1,5 kW
- Afmeting: 50(b) x 52(l) x 91(h) cm
- Capaciteit: / batch 8 kg.
- Capaciteit / uur: 160 kg.
Laatst door jou bekeken