HOCO Horeca maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Yazicilar Cutter Vleessnijmachine | 20 Liter

Yazicilar Cutter Vleessnijmachine | 20 Liter
klik voor vergroten
Yazicilar Cutter Vleessnijmachine | 20 Liter Yazicilar Cutter Vleessnijmachine | 20 Liter
Adviesprijs 1.750,00 Jouw voordeel 525,00 (-30%)
1.225,00 excl. BTWIncl. BTW: 1.482,25
Merk: Yazicilar
Artikelnummer: E20
Garantie: 1 jaar
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen
Beschikbaarheid: Op voorraad
+-
Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf 500,- anders 9.99 Gratis verzending vanaf 500,00 - anders 9,99
  • Laagste prijsgarantie Laagste prijsgarantie
  • Achteraf betalen via Klarna Achteraf betalen via Klarna
  •  Voor bedrijven en consumenten Voor bedrijven en consumenten
  • Snelle levering Snelle levering
  • Ruim 25 jaar ervaring Ruim 25 jaar ervaring
  • Klantbeoordeling HOCO 8.5/10 Klantbeoordeling HOCO 8.5/10

PRODUCTGEGEVENS
Yazicilar Cutter Vleessnijmachine | 20 Liter | E20

Met snijscharen voor speciale doeleinden om vlees hakken en in stukken te snijden.
Het snijproces in de machine houdt de smaken en sappen van het vlees binnen. De smaak van het bereide vlees is veel beter in vergelijking met vlees gehakt in traditionele hakmachines.
  •      Bereid traditionele kebabs voor
  •      4 kg./Turn capaciteit
  •      Roestvrij staal, solide constructie
  •      Afneembare kom en messen.
20 liter - Capaciteit voor professionals.
De E20 kan 8 kg. rauw vlees (zonder bot) en vet in één beurt verwerken. Geweldig voor het maken van kebaps, speciale gehaktballetjes en hamburgers. Je zult het verschil zeker proeven. Dit model werkt met enkelfasige elektriciteit. De capaciteit is genoeg om de honger van een middelgroot restaurant te voeden.
De speciaal gevormde messen en de speciaal daarvoor gemaakte obstakels in de wanden van de kom leveren uitstekende resultaten op. De mesbladen en het meslichaam zijn gemaakt van roestvrij staal voor hygiëne en duurzaamheid.
Traditionele smaak met moderne technieken
Het snijproces duurt ongeveer 15-20 seconden en dan heb je een sponsachtig en gezwollen gehakt.
Voeg rauw vlees, vet, zout, peper toe en binnen enkele seconden denken uw klanten dat u de kebab met traditionele methoden hebt verwerkt.
Veiligheidsnormen
De veiligheid van de operator is maximaal. De machine start niet als de kom en de deksel niet op hun plaatsen worden gedetecteerd. Dubbel veiligheidssysteem detecteert de afwezigheid van de kom of / en de werking van de kap en blokken. Op deze manier worden uzelf of uw werknemers beschermd tegen misbruik en arbeidsongevallen. Het panel werkt met lage voltages in overeenstemming met internationale standarts.
 
  • Capaciteit: 20 Liter
  • Snelheid: 1000 tpm
  • Vermogen: 1,5 kW
  • Afmeting: 50(b) x 52(l) x 91(h) cm
  • Capaciteit: / batch 8 kg.
  • Capaciteit / uur: 160 kg.
LEVERING & INSTALLATIE door het hele land RUIME SHOWROOM voor en weloverwogen DUURZAAM EN GOEDKOOP de beste prijs / kwaliteit garantie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Adresgegevens

HOCO Horeca Equipment B.V.
Weerenweg 35
1161 AG Zwanenburg
E-mail: info@hocohoreca.nl
Tel: +31-(0)20-497 63 25
Tel: +31-(0)20-497 01 81
KvK Amsterdam: 68030169
BTW: NL857272536B01