HOCO Horeca maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Pizzaroller "mulitifunctioneel":

Pizzaroller
klik voor vergroten
Adviesprijs 5.955,00 Jouw voordeel 1.488,75 (-25%)
4.466,25 excl. BTWIncl. BTW: 5.404,16
Merk: Diamond
Artikelnummer: CL17-230/1
Garantie: 1 jaar
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Beschikbaarheid: Op voorraad
+-
Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf 500,- anders 9.99 Gratis verzending vanaf 500,00 - anders 9,99
  • Laagste prijsgarantie Laagste prijsgarantie
  • Achteraf betalen via Klarna Achteraf betalen via Klarna
  •  Voor bedrijven en consumenten Voor bedrijven en consumenten
  • Snelle levering Snelle levering
  • Ruim 25 jaar ervaring Ruim 25 jaar ervaring
  • Klantbeoordeling HOCO 8.5/10 Klantbeoordeling HOCO 8.5/10

PRODUCTGEGEVENS
Pizzaroller "mulitifunctioneel": | CL17-230/1

Inhoud (M³): 0.18
Gewicht (kg): 35
Breedte (mm): 360
Diepte (mm): 400
Hoogte (mm): 320
Elektrisch vermogen (kW): 0.75
Spanning (volt): 230/1N 50HZ

  • Helemaal gerealiseerd in roestvrij staal.
  • Dit apparaat is bestemd voor het bereiden van pasta vanaf
grondstoffen zoals harde of zachte tarwe met het toevoegen van
water en/of eieren, of spinazie voor groene pasta of tomaten puree
voor rode pasta.
- Aan de basis is dit apparaat gemaakt voor het pletten van pasta
bladeren, breedte 170 mm (regelbare breedte) en het snijden van
lange pasta van 2 mm en 6 mm.
  • Andere breedtes zijn verkrijgbaar in optie.
  • Het apparaat is overeenkomstig met de CE normen voor hygiëne en
veiligheid.
- Enkele praktische raadgevingen:
* bereiding van blader deeg voor ravioli:
70% meel type 00,
30% harde griesmeel tarwe,
5 eieren per kg + water
kneden tijdens +/- 10 minuten.
Het deeg moet 32% vochtigheid hebben tussen water en eieren.

* bereiding van deeg voor tagliatelle:
50% meel type 00,
50% harde griesmeel tarwe,
7/10 eieren per kg.
of
100% harde griesmeel tarwe,
5 eiren per kg griesmeel + water,
omgeveer 15 min kneden met +/- 33% vochtigheid.
- Ook verkijgbaar in optie:
* groep "kneding"(inhoud 3 kg meel)
* groep "ravioli" standaard 34x40 mm.
Andere klanten bekeken ook
LEVERING & INSTALLATIE door het hele land RUIME SHOWROOM voor en weloverwogen DUURZAAM EN GOEDKOOP de beste prijs / kwaliteit garantie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Adresgegevens

HOCO Horeca Equipment B.V.
Weerenweg 35
1161 AG Zwanenburg
E-mail: info@hocohoreca.nl
Tel: +31-(0)20-497 63 25
Tel: +31-(0)20-497 01 81
KvK Amsterdam: 68030169
BTW: NL857272536B01