HOCO Horeca maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Snelvriescel, Touch Screen 5x GN 1/1 (of) 600x400 (20-12 Kg)

Snelvriescel, TOUCH SCREEN 5x GN 1/1 (of) 600x400 (20-12 Kg)
klik voor vergroten
Snelvriescel, TOUCH SCREEN 5x GN 1/1 (of) 600x400 (20-12 Kg)
Adviesprijs 5.910,00 Jouw voordeel 1.477,50 (-25%)
4.432,50 excl. BTWIncl. BTW: 5.363,33
Merk: Diamond
Artikelnummer: DBT51/TS
Garantie: 1 jaar
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Beschikbaarheid: Op voorraad
+-
Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf 500,- anders 9.99 Gratis verzending vanaf 500,00 - anders 9,99
  • Laagste prijsgarantie Laagste prijsgarantie
  • Achteraf betalen via Klarna Achteraf betalen via Klarna
  •  Voor bedrijven en consumenten Voor bedrijven en consumenten
  • Snelle levering Snelle levering
  • Ruim 25 jaar ervaring Ruim 25 jaar ervaring
  • Klantbeoordeling HOCO 8.5/10 Klantbeoordeling HOCO 8.5/10

PRODUCTGEGEVENS
Snelvriescel, Touch Screen 5x GN 1/1 (of) 600x400 (20-12 Kg) | DBT51/TS

Inhoud (M³): 0.7
Gewicht (kg): 125
Breedte (mm): 784
Diepte (mm): 800
Hoogte (mm): 900
Elektrisch vermogen (kW): 0.85
Spanning (volt): 230/1N 50HZ

  • Capaciteit: 5x GN 1/1 (of) 5 x EN 600X400 (roosters en platen optioneel).
  • Productie per cyclus: 20 Kg (+70° C +3° C) of 12 Kg (+70° C -18°C).- Kernsonde als standaard.
  • "Anti-kantelbare" structuur in roestvrij staaldraad (verwijderbaar), tussenruimte voor GN 1/1 (70 mm) & EN 600x400 (44 mm) platen.
  • Deur met geïntegreerde "niet-uitstekende" handgreep (Op bestelling omkeerbaar).
  • Scharnieren met automatische terugloop (90° vergrendeling).
  • Isolatie 60 mm dikte.
  • Koelmiddeluitbreiding R404A door thermostatische expansieklep.
  • 4 verstelbare roestvrijstalen poten.
  • TOUCH SCREEN" bedieningselementen, high definition kleurenaanraakscherm, waardoor de gebruiker alle belangrijke functies kan aanpassen.
  • 4 cycli om te kiezen uit "Soft Chill" of "Soft Freeze" voor delicate producten, "Hard-Chill" of "Hard-Freeze" voor grote producten, timerbesturing met bel aan het einde van de cyclus (of) kernsondebesturing, met ook de holdingfunctie aan het einde van de cyclus en alarmering (visueel of hoorbaar), 99 programma's die u kunt opslaan, selectie in meer dan 20 werkingscycli, automatische cyclus, ... (Zie PLUS), display op het voorpaneel.
  • Monoblokstructuur, binnen en buitenzijde van food grade roestvrij staal (AISI 304).
  • Diepgetrokken binnenbodem, afgeronde hoeken en kanten (zonder ruwheid), met aftapplug (zwaar onderhoud).
  • Deur met ergonomische handgreep (niet uitstekend), sluiting door magnetische "druk"-afdichting (eenvoudig te vervangen, geen gereedschap nodig), tegendeur met verwarmingsweerstand, om ijsvorming te voorkomen ( Freeze-functie).
  • Microschakelaar voor de deur, zodat de verdamperventilator kan stoppen wanneer deze wordt geopend.
  • Compressorunit (omgevingstemperatuur +43°), geventileerde condensor, toegankelijkheid aan de voorzijde.
  • Geventileerde verdamper (oversized), behandeld tegen zout en voedingszuren, volledig verborgen (niet zichtbaar), ventilatormotor IP44.
  • Handmatige of automatische ontdooiing (begin van de cyclus).
  • Geïnjecteerde polyurethaan isolatie (CFK-vrij).
  • Apparaat vervaardigd volgens de geldende EC-normen .

- Zeer intuïtieve TOUCH SCREEN bedieningselementen, snelle koel- en vriescycli 100% aanpasbaar. Strikte temperatuurregeling en ventilatie. Voorkoeling van de cel naar wens. Specifieke cyclus voor ijs of rauwe vis (Carpaccio, Sushi, Sashimi,...). Recepten/programma's onderverdeeld naar producttype. 99 programma's kunnen worden opgeslagen. Mogelijkheid om alle gegevens en recepten/programma's te downloaden met USB-sticks, ...
ADVANTAGE :
  • GOLD line PLUS De keuze voor uitmuntendheid in uw werk, het behoud van de organoleptische en nutritionele eigenschappen van al uw voedingsmiddelen, dezelfde kwaliteit, dezelfde smaak, dezelfde consistentie als vers voedsel!...en tegelijkertijd tijd en geld te besparen. In koude verbinding vereist voedselveiligheid een basisprincipe: D.W.Z. de overgang van de kerntemperatuur van +70°C naar +3°C in 90 minuten (VK-norm) of +65°C naar +10°C in 110 minuten (NF-norm) en van +70°C naar -18°C in 240 minuten (VK-norm) of van +65°C naar -18°C in 270 minuten (NF-norm), de Diamond-cellen garanderen dat u al deze verplichtingen nakomt.
Andere klanten bekeken ook
LEVERING & INSTALLATIE door het hele land RUIME SHOWROOM voor en weloverwogen DUURZAAM EN GOEDKOOP de beste prijs / kwaliteit garantie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Adresgegevens

HOCO Horeca Equipment B.V.
Weerenweg 35
1161 AG Zwanenburg
E-mail: info@hocohoreca.nl
Tel: +31-(0)20-497 63 25
Tel: +31-(0)20-497 01 81
KvK Amsterdam: 68030169
BTW: NL857272536B01