HOCO Horeca maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Elektrische Rookkamer Voor Voeding, 2 Verdiepingen (400x600 mm + 340x545mm)

Elektrische rookkamer voor voeding, 2 verdiepingen (400x600 mm + 340x545mm)
klik voor vergroten
Adviesprijs 1.075,00 Jouw voordeel 268,75 (-25%)
806,25 excl. BTWIncl. BTW: 975,56
Merk: Diamond
Artikelnummer: FAD-264-2EME
Garantie: 1 jaar
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Beschikbaarheid: Op voorraad
+-
Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf 500,- anders 9.99 Gratis verzending vanaf 500,00 - anders 9,99
  • Laagste prijsgarantie Laagste prijsgarantie
  • Achteraf betalen via Klarna Achteraf betalen via Klarna
  •  Voor bedrijven en consumenten Voor bedrijven en consumenten
  • Snelle levering Snelle levering
  • Ruim 25 jaar ervaring Ruim 25 jaar ervaring
  • Klantbeoordeling HOCO 8.5/10 Klantbeoordeling HOCO 8.5/10

PRODUCTGEGEVENS
Elektrische Rookkamer Voor Voeding, 2 Verdiepingen (400x600 mm + 340x545mm) | FAD-264-2EME

Breedte (mm): 715
Diepte (mm): 415
Hoogte (mm): 360
Elektrisch vermogen (kW): 0.25
Spanning (volt): 230/1N 50-60Hz

  • Verwarmingspin met timer om de verbranding van het zaagsel automatisch aan te steken.
  • Geleverd met 500 g eikenzaagsel (eerste kwaliteit).
  • Model uitgerust met een bakrooster : 400x600 mm (bovenste bakplaat geperforeerd: 340x545 mm).
  • Apparaat vervaardigd volgens de geldende EC-normen.

ADVANTAGE :
  • Waarom koud roken ? Op een correcte manier roken zoals de professionelen het doen, bestaat uit 3 stappen : zouten, drogen en roken. De laatste stap doet men koud om water te elimineren, zonder het product uit te drogen of het te laten korsten. De rook wordt verwekt door trage verbranding van eikenzaagsel (noodzakelijk om een unieke smaak en geur te bekomen) en afgekoeld in het toestel om een homogeen gerookt product te bekomen.
  • Rook uw vissen (zalm, forel, paling, haring,...), zeevruchten (kreeft, langoustine, Sint-Jacobsschelpen,...), vlees (eend, filet mignon,...), charcuterie (worst, spek, hesp,...) aan een heel economische prijs! Voor zalm bijvoorbeeld, komt het u 3 maal goedkoper uit om uw zalm zelf te roken in plaats van gerookte zalm te kopen, bovendien met de extra toets "huisgemaakt" dat heel het verschil maakt. En u kan aan uw klanten een volledige traceerbaarheid van de producten garanderen.
Andere klanten bekeken ook
LEVERING & INSTALLATIE door het hele land RUIME SHOWROOM voor en weloverwogen DUURZAAM EN GOEDKOOP de beste prijs / kwaliteit garantie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Adresgegevens

HOCO Horeca Equipment B.V.
Weerenweg 35
1161 AG Zwanenburg
E-mail: info@hocohoreca.nl
Tel: +31-(0)20-497 63 25
Tel: +31-(0)20-497 01 81
KvK Amsterdam: 68030169
BTW: NL857272536B01