HOCO Horeca maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Automatische Deegmachine 25-35 Kg/u

Automatische deegmachine 25-35 kg/u
klik voor vergroten
Adviesprijs 16.117,00 Jouw voordeel 4.029,25 (-25%)
12.087,75 excl. BTWIncl. BTW: 14.626,18
Merk: Diamond
Artikelnummer: MPS35/2
Garantie: 1 jaar
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Beschikbaarheid: Op voorraad
+-
Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf 500,- anders 9.99 Gratis verzending vanaf 500,00 - anders 9,99
  • Laagste prijsgarantie Laagste prijsgarantie
  • Achteraf betalen via Klarna Achteraf betalen via Klarna
  •  Voor bedrijven en consumenten Voor bedrijven en consumenten
  • Snelle levering Snelle levering
  • Ruim 25 jaar ervaring Ruim 25 jaar ervaring
  • Klantbeoordeling HOCO 8.5/10 Klantbeoordeling HOCO 8.5/10

PRODUCTGEGEVENS
Automatische Deegmachine 25-35 Kg/u | MPS35/2

Inhoud (M³): 0.8
Gewicht (kg): 125
Breedte (mm): 550
Diepte (mm): 580
Hoogte (mm): 1550
Elektrisch vermogen (kW): 2.1
Spanning (volt): 400/3N 50Hz

  • Helemaal uitgevoerd in roestvrij staal.
  • Aan de basis is die bestemd voor deeg te kneden (inhoud kuip: 3 kg meel) en het automatisch produceren van harde tarwe deeg (25/35 kg/u).
  • Mes voor het automatisch snijden van lange of korte pasta.
  • Uitrusting voor de regeling van de snelheid.
  • Geleverd met 4 matrijzen:
n°7 (1,5 mm) voor taglioni
n°28 (6 mm) voor tagliatel
n°89 (10 mm) voor macaroni
sfoglia 2x85 mm pasta bladen,
  • Het apparaat is overeenkomstig met de "EG" richtlijnen voor veiligheid en hygiëne.
  • Ventilator onderaan voor het snel drogen van de vers gemaakte pasta.
  • Dit apparaat is bestemd voor het vervaardigen van pasta met grondstoffen, zowel met harde als zachte tarwe; met een toevoer van water en eieren, of spinazie voor groene pasta, of tomatenpuree voor rode pasta.
  • Enkele praktische raadgevingen:
* Bereiding van bladerdeeg voor ravioli:
70 % tarwe type 00
30 % harde korrel
5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
* Bereiding van tagliatelle:
70 % tarwe type 00,
30 % harde korrel,
5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
of
100 % harde tarwe korrel,
5 eieren per kg korrel + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
tijdens +/- 15 minuten kneden met een vochtigheidsgraad van ongeveer 33%.

* Bereiding van griesmeel:
type: rigatoni, fusili, conchiglie, spaghetti,enz...
voor deze soort pasta gebruiken we uitsluitend harde tarwekorrels
en 30 - 33% water. Als er verschillende soorten meel worden
gebruikt, moet de bereiding goed gemengd zijn voor het toevoegen
van water.
Naargelang de smaak van de gebruiker is het mogelijk zout bij
te voegen (+/- 2 gr per kg meel) opgelost in water om klonten
te vermijden.
N.B.: andere matrijzen in optie.
Andere klanten bekeken ook
LEVERING & INSTALLATIE door het hele land RUIME SHOWROOM voor en weloverwogen DUURZAAM EN GOEDKOOP de beste prijs / kwaliteit garantie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Adresgegevens

HOCO Horeca Equipment B.V.
Weerenweg 35
1161 AG Zwanenburg
E-mail: info@hocohoreca.nl
Tel: +31-(0)20-497 63 25
Tel: +31-(0)20-497 01 81
KvK Amsterdam: 68030169
BTW: NL857272536B01