HOCO Horeca maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Elektrische Pizza-oven, 2 Kamers (3+3 Kw) 430x430xh100 mm

Elektrische pizza-oven, 2 kamers (3+3 kW) 430x430xh100 mm
klik voor vergroten
Elektrische pizza-oven, 2 kamers (3+3 kW) 430x430xh100 mm
Adviesprijs 1.603,00 Jouw voordeel 400,75 (-25%)
1.202,25 excl. BTWIncl. BTW: 1.454,72
Merk: Diamond
Artikelnummer: PIZZA-QUICK/43-2C
Garantie: 1 jaar
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Beschikbaarheid: Op voorraad
+-
Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf 500,- anders 9.99 Gratis verzending vanaf 500,00 - anders 9,99
  • Laagste prijsgarantie Laagste prijsgarantie
  • Achteraf betalen via Klarna Achteraf betalen via Klarna
  •  Voor bedrijven en consumenten Voor bedrijven en consumenten
  • Snelle levering Snelle levering
  • Ruim 25 jaar ervaring Ruim 25 jaar ervaring
  • Klantbeoordeling HOCO 8.5/10 Klantbeoordeling HOCO 8.5/10

PRODUCTGEGEVENS
Elektrische Pizza-oven, 2 Kamers (3+3 Kw) 430x430xh100 mm | PIZZA-QUICK/43-2C

Inhoud (M³): 0.22
Gewicht (kg): 53
Breedte (mm): 670
Diepte (mm): 580
Hoogte (mm): 500
Elektrisch vermogen (kW): 6
Spanning (volt): 2x230/1N 50-60Hz

  • Kamers voor 1 pizza Ø 430 mm.
  • Verse pizza gebakken in 3'30, diepgevrozen in 4'30.
  • Realisatie in R.V.S.
  • Isolatie in dikke rotswol
  • Uniek concept, infrarood quartz verwarming (1050°C)
  • Bodem in vuurvaste steen.
  • Zeer snelle voorverwarming (15 min.).
  • Timer 15 min. met stand oneindig.
  • Thermostaat 0-350°C voor de bakkamer, pour la chambre de cuisson, 1 energie-regulator voor de bodem, stroomindicator, verwarmingsindicator.
  • Standaard veiligheidsthermostaat
  • Deur met dubbele isolatie voorzien van een venster om het bakken te controleren.
  • Apparaat vervaardigd volgens de geldende EC-normen.

ADVANTAGE
Uniek concept. Ideaal voor pizza's, flammenküsche, taarten, quiches, gebak, bagetten en belegd brood, ciabatta (PIZZA-QUICK/66-43: ook voor het bakken van traiteur pizza's, bladerdeeg, taarten,...). Bodem in vuurvaste steen om het deeg op een homogene manier te bakken, mooi goudbruin en krokant, infrarood quartz om het midden te bakken. De dubbele verwarming (gebrevetteerd) zorgt ervoor dat de pizzaiolo het bakken kan aanpassen in functie van de soort en dikte van het deeg, maar eveneens in functie van de gebruikte ingrediënten, zoals de hoeveelheid mozarella, van de Napolitaanse pizza met een iets wat dikker deeg dan de Toscaanse die een heel fijn deeg heeft, en zelfs de Amerikaanse met heel dik deeg.
Andere klanten bekeken ook
LEVERING & INSTALLATIE door het hele land RUIME SHOWROOM voor en weloverwogen DUURZAAM EN GOEDKOOP de beste prijs / kwaliteit garantie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Adresgegevens

HOCO Horeca Equipment B.V.
Weerenweg 35
1161 AG Zwanenburg
E-mail: info@hocohoreca.nl
Tel: +31-(0)20-497 63 25
Tel: +31-(0)20-497 01 81
KvK Amsterdam: 68030169
BTW: NL857272536B01