HOCO Horeca maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Elektrische Oven "touch" Met Boiler, Stoom en Convectie 20xgn1/1+ Cleaning

Elektrische oven
klik voor vergroten
Adviesprijs 29.769,00 Jouw voordeel 7.442,25 (-25%)
22.326,75 excl. BTWIncl. BTW: 27.015,37
Merk: Diamond
Artikelnummer: SBET/XC-20-230V/3-
Garantie: 1 jaar
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Beschikbaarheid: Op voorraad
+-
Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf 500,- anders 9.99 Gratis verzending vanaf 500,00 - anders 9,99
  • Laagste prijsgarantie Laagste prijsgarantie
  • Achteraf betalen via Klarna Achteraf betalen via Klarna
  •  Voor bedrijven en consumenten Voor bedrijven en consumenten
  • Snelle levering Snelle levering
  • Ruim 25 jaar ervaring Ruim 25 jaar ervaring
  • Klantbeoordeling HOCO 8.5/10 Klantbeoordeling HOCO 8.5/10

PRODUCTGEGEVENS
Elektrische Oven "touch" Met Boiler, Stoom en Convectie 20xgn1/1+ Cleaning | SBET/XC-20-230V/3-

Inhoud (M³): 2.2
Gewicht (kg): 309
Breedte (mm): 911
Diepte (mm): 864
Hoogte (mm): 1794
Elektrisch vermogen (kW): 37.7
Spanning (volt): 230/3 50-60Hz

  • Oven "LENGTHWISE" laadvermogen schalen GN 1/3, 1/2, 2/3 en 1/1.
  • Laadvermogen 30Kg.
  • 1 transferwagen en 1 afneembare lader op nog geen 65mm "anti-omkantelbaar".
  • Kerntemperatuursonde.
  • Inbouw kraan met haspel.
  • Trolley & lader 600x400 EURONORM (op aanvraag ref.: AC/2P2...)
  • Bodemsluitplaat geïntegreerd in de deur
  • Verstelbare roestvrijstalen poten
  • NB: geleverd zonder roosters en zonder GN schalen.
 
  • Binnen- en buitenconstructie in roestvrij staal AISI 304, thermische isolatie van keramische vezels, bedieningspaneel met roestvrijstalen filter om vervuiling van de onderdelen te voorkomen (geventileerd paneel), roestvrijstalen poten. Kookruimte: volledig gelast, volledig afgedicht, hoeken en randen afgerond zonder ruwheid. Afdichting bevestigd aan de voorkant van de kookkamer. Dubbel diepgetrokken bodem die de condensatie van het vet scheidt in de richting van de afvoer. De stoomcondensor verlaagt standaard de temperatuur van het condensaat bij de afvoer en beperkt de stoomafvoer bij het openen van de deur. Gemakkelijk afneembare platina deurstructuur. Gemakkelijk te verwijderen warmteroosters. Grote gemotoriseerde deur die alle soorten van koken mogelijk maakt.
  • Deur met dubbele beglazing: ergonomische en athermische handgreep, automatische sluiting met veiligheidsinrichting om per ongeluk openen te voorkomen, condenswaterterugwinningseenheid geïntegreerd in de deur, scharnierend glas aan de binnenzijde voor eenvoudige reiniging en perfecte hygiëne. De luchtcirculatie tussen de ruiten garandeert een betere warmte-isolatie. Microschakelaar om de ventilator te stoppen bij het openen. LED-verlichting aan de zijkant voor een globaal overzicht van de behuizing. Elektrische verwarming: door circulaire roestvrij stalen afgeschermde weerstanden geplaatst achter de ventilator deflectoren, stoom: door roestvrij stalen afgeschermde weerstanden in een externe behuizing. 7" "TOUCH SCREEN" bedieningspaneel met, toegang aan de voorzijde, gemakkelijke en snelle after-sales service, IPx5-beschermingsindex (tegen waterstralen van de lans).

PLUS Version At :
  • Stoom die door de ketel wordt gegenereerd (100% verzadiging)
  • TOUCH SCREEN" bedient 7" touch screen en high definition kleur, waardoor de gebruiker alle belangrijke functies van de oven kan aanpassen.
  • Favorietenbeheer op het startscherm.
  • Hoorbare en visuele waarschuwing voor het einde van het programma.
  • 3 manieren van bakken (automatisch, geprogrammeerd, handmatig).
  • Bevochtigingscontrole van 1% tot 100% dankzij zijn LAMBDA (CCHY - Exclusief brevet), een echte controle van de vochtigheid (exclusief brevet) die ook een grote besparing op het waterverbruik "WATER SAVING" mogelijk maakt.
  • Geheugen (voorgeprogrammeerd) voor 1000 recepten, koken op 16 verschillende fases (keuze uit 16 verschillende types van koken na elkaar), "AUTOMATISCHE MODE" automatisch koken volgens producttype, gewicht en hoeveelheid, 11 speciale cycli: "LOW T° COOKING", (CCBT) koken op lage temperatuur (T° onder 100°C), "BANQUETING" regeneratiefunctie, "FRESH PASTA PASTEURISATION" pasteurisatie van verse pasta, "DEHYDRATING" dehydratatie, etc...
  • 7 snelheidsregulatoren.
  • Kerntemperatuursonde (6 sensoren).
  • Automatische voorverwarming en snelle afkoeling van de kookkamer (CCRR).
  • USB-poort om alles op te slagen, overdragen van de verschillende kookprogramma's (HACCP gegevensbeheer)
  • Geïntegreerde automatische reinigingsinrichting "AUTO-CLEANING" (CCNA) met ketelontkalking, keuze uit 4 verschillende cycli, functie "ECONOMIZER" voor de besparing van water en reinigingsmiddelen.
ADVANTAGE - TYPE of COOKING :
  • Convectie van 25 tot 300°C
  • Stoom 100° C
  • Gemengde convectie/stoom van 25° tot 250°C
  • Koken bij lage temperatuur
  • Regeneratie en temperatuurbehoud van 25° tot 250°C
Andere klanten bekeken ook
LEVERING & INSTALLATIE door het hele land RUIME SHOWROOM voor en weloverwogen DUURZAAM EN GOEDKOOP de beste prijs / kwaliteit garantie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Adresgegevens

HOCO Horeca Equipment B.V.
Weerenweg 35
1161 AG Zwanenburg
E-mail: info@hocohoreca.nl
Tel: +31-(0)20-497 63 25
Tel: +31-(0)20-497 01 81
KvK Amsterdam: 68030169
BTW: NL857272536B01