HOCO Horeca maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vacuümkoker Aan Lage Temperatuur, GN 1/1, Elektrisch

Vacuümkoker aan lage temperatuur, GN 1/1, elektrisch
klik voor vergroten
Adviesprijs 901,00 Jouw voordeel 225,25 (-25%)
675,75 excl. BTWIncl. BTW: 817,66
Merk: Diamond
Artikelnummer: WR-SC11-TT
Garantie: 1 jaar
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Beschikbaarheid: Op voorraad
+-
Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf 500,- anders 9.99 Gratis verzending vanaf 500,00 - anders 9,99
  • Laagste prijsgarantie Laagste prijsgarantie
  • Achteraf betalen via Klarna Achteraf betalen via Klarna
  •  Voor bedrijven en consumenten Voor bedrijven en consumenten
  • Snelle levering Snelle levering
  • Ruim 25 jaar ervaring Ruim 25 jaar ervaring
  • Klantbeoordeling HOCO 8.5/10 Klantbeoordeling HOCO 8.5/10

PRODUCTGEGEVENS
Vacuümkoker Aan Lage Temperatuur, GN 1/1, Elektrisch | WR-SC11-TT

Inhoud (M³): 0.13
Gewicht (kg): 19
Breedte (mm): 565
Diepte (mm): 360
Hoogte (mm): 300
Elektrisch vermogen (kW): 1.7
Spanning (volt): 230/1N 50-60Hz

  • Kuip GN 1/1-h 207 mm (187 mm, met bodemrooster)
  • Capaciteit van de kuip 26,5 Lit (Nuttige inhoud 22 Lit).
  • Elektronische regeling T° 24° tot 99°, digitaal display (temperatuur in °C of °F), hoge precisie (Delta-T 0,2 C°), 5 voorgeprogrammeerde programma's in het geheugen (kan naar wens worden gewijzigd) of handmatige bediening (temperatuur + tijd).
  • Verwarmingsweerstand beschermd door een roestvrijstalen rooster, waardoor contact met de zakken wordt vermeden.
  • Athermische handgrepen aan de zijkant (voor eenvoudige bediening).
  • Roestvrijstalen deksel als standaard toebehoren (snellere voorverwarming, minder energieverbruik).
  • Realisatie kuip in roestvrij staal AISI 304, frame AISI 430.
  • Apparaten gebouwd in overeenstemming met de huidige normen (CE).

ADVANTAGE :
  • Ontdek de kunst van het koken op lage temperatuur met de Diverso vacuümkoker. Het is meer dan een mode, het is een innovatie om voedsel onder vacuüm te koken, pasteuriseren en regenereren. Het koken bij lage temperatuur zorgt voor een lager volumeverlies (-25% in vergelijking met traditionele methoden), eerlijk koken met een zachte en smakelijke smaak, het behoud van de eigenschappen van de smaak, het maakt ook consistentie en regelmaat in het verkregen resultaat mogelijk, geen risico van overkoken en weinig of geen opvolging. Het is ideaal voor alle hotels, restaurants, traiteurs, banqueting services, enz.
Andere klanten bekeken ook
LEVERING & INSTALLATIE door het hele land RUIME SHOWROOM voor en weloverwogen DUURZAAM EN GOEDKOOP de beste prijs / kwaliteit garantie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Adresgegevens

HOCO Horeca Equipment B.V.
Weerenweg 35
1161 AG Zwanenburg
E-mail: info@hocohoreca.nl
Tel: +31-(0)20-497 63 25
Tel: +31-(0)20-497 01 81
KvK Amsterdam: 68030169
BTW: NL857272536B01