HOCO Horeca maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Snelkoel-vriescel 10x GN 2/1 70/70 kg

Snelkoel-vriescel 10x GN 2/1 70/70 kg
klik voor vergroten
Adviesprijs 23.941,00 Jouw voordeel 3.830,56 (-16%)
20.110,44 excl. BTWIncl. BTW: 24.333,63
Merk: Diamond
Artikelnummer: BCC/XT-12
Garantie: 1 jaar
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Beschikbaarheid: Op voorraad
+-
Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf 500,- anders 9.99 Gratis verzending vanaf 500,00 - anders 9,99
  • Laagste prijsgarantie Laagste prijsgarantie
  • Achteraf betalen via Klarna Achteraf betalen via Klarna
  •  Voor bedrijven en consumenten Voor bedrijven en consumenten
  • Snelle levering Snelle levering
  • Ruim 25 jaar ervaring Ruim 25 jaar ervaring
  • Klantbeoordeling HOCO 8.5/10 Klantbeoordeling HOCO 8.5/10

PRODUCTGEGEVENS
Snelkoel-vriescel 10x GN 2/1 70/70 kg | BCC/XT-12

Inhoud (M³): 3.57
Gewicht (kg): 340
Breedte (mm): 1250
Diepte (mm): 1092
Hoogte (mm): 1730
Elektrisch vermogen (kW): 5.5
Spanning (volt): 400/3N 50Hz

  • Cel voor het laden van GN 2/1 (of GN 1/1).
  • Laadvermogen: 10x GN2/1 of 8x 600x400mm.
  • Productie per cyclus: 100Kg (+70° +3°) en 70Kg (+70° -18°).
  • Kamergrootte: 670x843xh900mm.
  • Kernsonde.
  • Ingebouwde compressor unit.
  • NB: geleverd zonder roosters en GN platen.
 
  • Binnen- en buitenconstructie in AISI 304 roestvrij staal, monoblokstructuur, geëxpandeerde polyurethaan isolatie, CFK- en HCFK-vrij, 60 mm dik, roestvrijstalen poten.
  • Koelruimte : afgeronde hoeken en kanten zonder ruwheid. Diepgetrokken bodem die condensatie naar de afvoer opvangt. Gemakkelijk afneembare plaathouderstructuur, geleiders voor het gebruik van GN 1/1 of banketbakkersschalen 600x400 mm. Het unieke ontwerp van de behuizing, in combinatie met de extra grote roestvrijstalen AISI 304 ventilator(en) aan de zijkant, zorgt voor een homogene temperatuur en voorkomt uitdroging en ijsvorming op het voedseloppervlak.
  • Deur: 180°-opening, geïntegreerde handgreep, automatisch sluiten met magnetische dichting, microschakelaar om de ventilator bij het openen te stoppen. Eenvoudig maar effectief, de deurstop houdt de deur open en voorkomt de vorming van onaangename geuren en de verspreiding van bacteriën. Niet-omkeerbare deur.
  • Koeleenheid: hermetische eenheid (max. omgevingstemperatuur +43°), oversized geventileerde verdamper behandeld tegen coatingzouten, automatische ontdooiing bij elke cyclus of handmatig, veiligheidsdrukschakelaar en thermische oververhittingsrelais, koelmiddel R452a.
  • TOUCH SCREEN" bedieningspaneel 7" high definition kleurentouchscreen, waardoor de gebruiker alle belangrijke functies van de koelcel kan aanpassen.
  • Favorieten beheren op het startscherm. Toegankelijkheid aan de voorzijde, gemak en snelheid voor de service na verkoop, IPx5-bescherming (tegen waterstralen met een slang).
  • Geheugen (voorgeprogrammeerd) voor 1000 recepten, gebruik in 16 verschillende fasen (keuze uit 16 verschillende opeenvolgende stappen)
  • 7 snelheidsregelaars
  • Inclusief accessoires: 65 mm "anti-kantel"-structuur. Kernsonde met 3 sensoren.
Optioneel: communicatiemodule voor oven & "TOUCH" cel (zie: AC/CMAF-X)

ADVANTAGE:
  • Mogelijkheid om voedingsmiddelen met een temperatuur tot 90° C in te brengen.
  • NNC-versie: 3 aanpasbare cycli (zacht +3°C, hard +3°C, hard +3°C, hard +3°C, hold), BCC-versie: 5 aanpasbare cycli (zacht +3 of -18°C, hard +3 of -18°C, hold), specifieke cycli voor ijs, yoghurt, chocolade, sushi/sashimi, enz...
  • CRUISE functie.
  • CCRT-functie die de resterende tijd voor het einde van de cyclus schat.
  • TURBO CCTC functie speciaal ontworpen voor continue productie.
  • 3-sensor kernsonde met CCAC-functie, die de correcte plaatsing in het product controleert.
HACCP:
Uitgerust met een hoorbaar en zichtbaar alarm en een data-archiveringssysteem. Mogelijkheid om de gegevens direct op een computer (seriële poort) te herstellen. De koel- of vriescycli voldoen aan de NF-normen. Ze kunnen ook worden aangepast aan de lokale normen.
NF-norm
Van +65°C tot +10°C in 110 minuten.
Van +65°C tot -18°C in 270 minuten.
Optioneel: communicatiemodule voor oven & "TOUCH" cel (zie: AC/CMAF-X)
Andere klanten bekeken ook
Laatst door jou bekeken
LEVERING & INSTALLATIE door het hele land RUIME SHOWROOM voor en weloverwogen DUURZAAM EN GOEDKOOP de beste prijs / kwaliteit garantie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Adresgegevens

HOCO Horeca Equipment B.V.
Weerenweg 35
1161 AG Zwanenburg
E-mail: info@hocohoreca.nl
Tel: +31-(0)20-497 63 25
Tel: +31-(0)20-497 01 81
KvK Amsterdam: 68030169
BTW: NL857272536B01