Pizzaroller "mulitifunctioneel":
Adviesprijs €5.955,00 Jouw voordeel €952,80 (-16%)
€5.002,20 excl. BTWIncl. BTW: €6.052,66
Merk: Diamond
Artikelnummer: CL17-230/1
Garantie: 1 jaar
Beschikbaarheid: Op voorraad
- Gratis verzending vanaf 500,00 - anders 9,99
- Laagste prijsgarantie
- Achteraf betalen via Klarna
- Voor bedrijven en consumenten
- Snelle levering
- Ruim 25 jaar ervaring
- Klantbeoordeling HOCO 8.5/10
PRODUCTGEGEVENS
Pizzaroller "mulitifunctioneel": | CL17-230/1
Inhoud (M³): 0.18
Gewicht (kg): 35
Breedte (mm): 360
Diepte (mm): 400
Hoogte (mm): 320
Elektrisch vermogen (kW): 0.75
Spanning (volt): 230/1N 50HZ
water en/of eieren, of spinazie voor groene pasta of tomaten puree
voor rode pasta.
- Aan de basis is dit apparaat gemaakt voor het pletten van pasta
bladeren, breedte 170 mm (regelbare breedte) en het snijden van
lange pasta van 2 mm en 6 mm.
- Enkele praktische raadgevingen:
* bereiding van blader deeg voor ravioli:
70% meel type 00,
30% harde griesmeel tarwe,
5 eieren per kg + water
kneden tijdens +/- 10 minuten.
Het deeg moet 32% vochtigheid hebben tussen water en eieren.
* bereiding van deeg voor tagliatelle:
50% meel type 00,
50% harde griesmeel tarwe,
7/10 eieren per kg.
of
100% harde griesmeel tarwe,
5 eiren per kg griesmeel + water,
omgeveer 15 min kneden met +/- 33% vochtigheid.
- Ook verkijgbaar in optie:
* groep "kneding"(inhoud 3 kg meel)
* groep "ravioli" standaard 34x40 mm.
Gewicht (kg): 35
Breedte (mm): 360
Diepte (mm): 400
Hoogte (mm): 320
Elektrisch vermogen (kW): 0.75
Spanning (volt): 230/1N 50HZ
- Helemaal gerealiseerd in roestvrij staal.
- Dit apparaat is bestemd voor het bereiden van pasta vanaf
water en/of eieren, of spinazie voor groene pasta of tomaten puree
voor rode pasta.
- Aan de basis is dit apparaat gemaakt voor het pletten van pasta
bladeren, breedte 170 mm (regelbare breedte) en het snijden van
lange pasta van 2 mm en 6 mm.
- Andere breedtes zijn verkrijgbaar in optie.
- Het apparaat is overeenkomstig met de CE normen voor hygiëne en
- Enkele praktische raadgevingen:
* bereiding van blader deeg voor ravioli:
70% meel type 00,
30% harde griesmeel tarwe,
5 eieren per kg + water
kneden tijdens +/- 10 minuten.
Het deeg moet 32% vochtigheid hebben tussen water en eieren.
* bereiding van deeg voor tagliatelle:
50% meel type 00,
50% harde griesmeel tarwe,
7/10 eieren per kg.
of
100% harde griesmeel tarwe,
5 eiren per kg griesmeel + water,
omgeveer 15 min kneden met +/- 33% vochtigheid.
- Ook verkijgbaar in optie:
* groep "kneding"(inhoud 3 kg meel)
* groep "ravioli" standaard 34x40 mm.
Andere klanten bekeken ook
-
Pizzaroller Ø 420 mm, 2 rollen "Linear", in R.V.S.
€1.468,00 €1.233,12Incl. BTW: €1.492,08
16% KORTING
Laatst door jou bekeken