HOCO Horeca maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Elektrische Rookkamer Voor Voeding, 1 Verdieping (400x600 Mm)

Elektrische rookkamer voor voeding, 1 verdieping (400x600 mm)
klik voor vergroten
Elektrische rookkamer voor voeding, 1 verdieping (400x600 mm)
Adviesprijs 811,00 Jouw voordeel 129,76 (-16%)
681,24 excl. BTWIncl. BTW: 824,30
Merk: Diamond
Artikelnummer: FAS-164
Garantie: 1 jaar
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Beschikbaarheid: Op voorraad
+-
Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf 500,- anders 9.99 Gratis verzending vanaf 500,00 - anders 9,99
  • Laagste prijsgarantie Laagste prijsgarantie
  • Achteraf betalen via Klarna Achteraf betalen via Klarna
  •  Voor bedrijven en consumenten Voor bedrijven en consumenten
  • Snelle levering Snelle levering
  • Ruim 25 jaar ervaring Ruim 25 jaar ervaring
  • Klantbeoordeling HOCO 8.5/10 Klantbeoordeling HOCO 8.5/10

PRODUCTGEGEVENS
Elektrische Rookkamer Voor Voeding, 1 Verdieping (400x600 Mm) | FAS-164

Inhoud (M³): 0.8
Gewicht (kg): 12
Breedte (mm): 715
Diepte (mm): 415
Hoogte (mm): 230
Elektrisch vermogen (kW): 0.25
Spanning (volt): 230/1N 50-60Hz

  • Verwarmde pin met timer voor automatische ontsteking en zaagselverbranding.
  • Geleverd met 50 g eiken zaagsel (topkwaliteit).
  • Model uitgerust met een bakrooster : 400x600 mm.
  • Apparaat vervaardigd volgens de geldende EC-normen.

ADVANTAGE:
  • Waarom koud roken? Op een correcte manier roken zoals de professionelen het doen, bestaat uit 3 stappen: zouten, drogen en roken. Deze laatste stap wordt koud uitgevoerd om vrij water te verwijderen, zonder het product uit te drogen of te korsten. De rook wordt geproduceerd door een langzame verbranding van het eiken zaagsel (essentieel voor het verkrijgen van die unieke smaak en aroma) en gekoeld in het apparaat voor gelijkmatig roken.
  • Rook uw vis (zalm, forel, paling, haring,...), zeevruchten (kreeft, langoustine, Sint-Jacobsschelpen,...), vlees (eend, filet mignon,...), charcuterie (worst, spek, hesp,...) aan een heel economische prijs! Voor zalm bijvoorbeeld, komt het 3 maal goedkoper uit om zelf zalm te roken in plaats van gerookte zalm te kopen. Bovendien de extra "huisgemaakt" toets maakt het verschil. Een volledige traceerbaarheid van de producten kan eveneens gegarandeerd worden.
Andere klanten bekeken ook
Laatst door jou bekeken
LEVERING & INSTALLATIE door het hele land RUIME SHOWROOM voor en weloverwogen DUURZAAM EN GOEDKOOP de beste prijs / kwaliteit garantie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Adresgegevens

HOCO Horeca Equipment B.V.
Weerenweg 35
1161 AG Zwanenburg
E-mail: info@hocohoreca.nl
Tel: +31-(0)20-497 63 25
Tel: +31-(0)20-497 01 81
KvK Amsterdam: 68030169
BTW: NL857272536B01