HOCO Horeca maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Kneder en Pletmolen Voor Gecombineerde Pasta "multifunctie":

Kneder en pletmolen voor gecombineerde pasta
klik voor vergroten
Adviesprijs 9.108,00 Jouw voordeel 1.457,28 (-16%)
7.650,72 excl. BTWIncl. BTW: 9.257,37
Merk: Diamond
Artikelnummer: LP17M-230/1
Garantie: 1 jaar
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Beschikbaarheid: Op voorraad
+-
Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf 500,- anders 9.99 Gratis verzending vanaf 500,00 - anders 9,99
  • Laagste prijsgarantie Laagste prijsgarantie
  • Achteraf betalen via Klarna Achteraf betalen via Klarna
  •  Voor bedrijven en consumenten Voor bedrijven en consumenten
  • Snelle levering Snelle levering
  • Ruim 25 jaar ervaring Ruim 25 jaar ervaring
  • Klantbeoordeling HOCO 8.5/10 Klantbeoordeling HOCO 8.5/10

PRODUCTGEGEVENS
Kneder en Pletmolen Voor Gecombineerde Pasta "multifunctie": | LP17M-230/1

Inhoud (M³): 0.28
Gewicht (kg): 62
Breedte (mm): 400
Diepte (mm): 520
Hoogte (mm): 630
Elektrisch vermogen (kW): 0.9
Spanning (volt): 230/1N 50HZ

  • Helemaal gerealiseerd in roestvrij staal.
  • Dit apparaat is gemaakt voor het bereiden van pasta vanaf
grondstoffen zoals harde of zachte tarwe met het toevoegen van
water en/of eieren, spinazie voor groene pasta of tomaten puree voor
rode pasta.
- Aan de basis is die gemaakt voor het kneden van pasta (inhoud kuip
4kg meel) en het pletten van pasta bladeren, breedte 170 mm
(regelbare breedte).
- Het apparaat is overeenkomstig met de CE normen voor hygiëne en
veiligheid.
- Enkele praktische raadgevingen:
* bereiding van bladerdeeg voor ravioli:
70% meel type 00,
30% harde griesmeel tarwe,
5 eieren per kg + water
omgeveer 10 min kneden,
het deeg moet 32% vochtigheid hebben tussen water en eieren.
* bereiding van deeg voor tagliatelle:
50% meel type 00,
50% harde griesmeel tarwe,
7/10 eieren per kg
of
100% harde griesmeel tarwe,
5 eiren per kg griesmeel + water,
omgeveer 15 min kneden met +/- 33% vochtigheid.

- Ook verkreigbaar in optie:
* groep "voor het snijden van pasta", standaard 2-6-12 mm
(andere mogelijkheden op aanvraag),
* groep "ravioli" standaard 34x40 mm
(andere formaten en afmetingen op aanvraag),
* groep "gnocchi", standaard model "groot"
("klein" model op aanvraag"),
* groep "pasta van harde tarwe, standaard geleverd met 4 matrijzen
naar keus (idem Dolly+CP).
Andere klanten bekeken ook
Laatst door jou bekeken
LEVERING & INSTALLATIE door het hele land RUIME SHOWROOM voor en weloverwogen DUURZAAM EN GOEDKOOP de beste prijs / kwaliteit garantie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Adresgegevens

HOCO Horeca Equipment B.V.
Weerenweg 35
1161 AG Zwanenburg
E-mail: info@hocohoreca.nl
Tel: +31-(0)20-497 63 25
Tel: +31-(0)20-497 01 81
KvK Amsterdam: 68030169
BTW: NL857272536B01