Elektrische Pizza-oven, Kamer (2+3 Kw) 660x430xh100 mm
Adviesprijs €1.603,00 Jouw voordeel €256,48 (-16%)
€1.346,52 excl. BTWIncl. BTW: €1.629,29
Merk: Diamond
Artikelnummer: PIZZA-QUICK/66-43
Garantie: 1 jaar
Beschikbaarheid: Op voorraad
- Gratis verzending vanaf 500,00 - anders 9,99
- Laagste prijsgarantie
- Achteraf betalen via Klarna
- Voor bedrijven en consumenten
- Snelle levering
- Ruim 25 jaar ervaring
- Klantbeoordeling HOCO 8.5/10
PRODUCTGEGEVENS
Elektrische Pizza-oven, Kamer (2+3 Kw) 660x430xh100 mm | PIZZA-QUICK/66-43
Inhoud (M³): 0.15
Gewicht (kg): 58
Breedte (mm): 895
Diepte (mm): 580
Hoogte (mm): 270
Elektrisch vermogen (kW): 5
Spanning (volt): 2x230/1N 50-60Hz
ADVANTAGE
Uniek concept. Ideaal voor pizza's, flammenküsche, taarten, quiches, gebak, bagetten en belegd brood, ciabatta (PIZZA-QUICK/66-43: ook voor het bakken van traiteur pizza's, bladerdeeg, taarten,...). Bodem in vuurvaste steen om het deeg op een homogene manier te bakken, mooi goudbruin en krokant, infrarood quartz om het midden te bakken. De dubbele verwarming (gebrevetteerd) zorgt ervoor dat de pizzaiolo het bakken kan aanpassen in functie van de soort en dikte van het deeg, maar eveneens in functie van de gebruikte ingrediënten, zoals de hoeveelheid mozarella, van de Napolitaanse pizza met een iets wat dikker deeg dan de Toscaanse die een heel fijn deeg heeft, en zelfs de Amerikaanse met heel dik deeg.
Gewicht (kg): 58
Breedte (mm): 895
Diepte (mm): 580
Hoogte (mm): 270
Elektrisch vermogen (kW): 5
Spanning (volt): 2x230/1N 50-60Hz
- Kamer voor platen 600x400 mm (of) 2 pizza's Ø 330 mm.
- Verse pizza gebakken in 3'30, diepgevrozen in 4'30.
- 2 netsnoeren voor aansluiting op 230/1N (wisselstroom).
- Realisatie in R.V.S.
- Isolatie in dikke rotswol
- Uniek concept, infrarood quartz verwarming (1050°C)
- Bodem in vuurvaste steen.
- Zeer snelle voorverwarming (15 min.).
- Timer 15 min. met stand oneindig.
- Thermostaat 0-350°C voor de bakkamer, pour la chambre de cuisson, 1 energie-regulator voor de bodem, stroomindicator, verwarmingsindicator.
- Standaard veiligheidsthermostaat
- Deur met dubbele isolatie voorzien van een venster om het bakken te controleren.
- Apparaat vervaardigd volgens de geldende EC-normen.
ADVANTAGE
Uniek concept. Ideaal voor pizza's, flammenküsche, taarten, quiches, gebak, bagetten en belegd brood, ciabatta (PIZZA-QUICK/66-43: ook voor het bakken van traiteur pizza's, bladerdeeg, taarten,...). Bodem in vuurvaste steen om het deeg op een homogene manier te bakken, mooi goudbruin en krokant, infrarood quartz om het midden te bakken. De dubbele verwarming (gebrevetteerd) zorgt ervoor dat de pizzaiolo het bakken kan aanpassen in functie van de soort en dikte van het deeg, maar eveneens in functie van de gebruikte ingrediënten, zoals de hoeveelheid mozarella, van de Napolitaanse pizza met een iets wat dikker deeg dan de Toscaanse die een heel fijn deeg heeft, en zelfs de Amerikaanse met heel dik deeg.
Andere klanten bekeken ook
-
Teppanyaki elektrische plaat, 2 zones (2x 3,15 kW), tafelmodel
€5.535,00 €4.649,40Incl. BTW: €5.625,77
16% KORTING -
Teppanyaki elektrische plaat, 2 zones (2x 5 kW), tafelmodel
€6.630,00 €5.569,20Incl. BTW: €6.738,73
16% KORTING -
Elektrische "Teppanyaki" plaat, 3 zones (3x 4,7 kW), op kast
€9.691,00 €8.140,44Incl. BTW: €9.849,93
16% KORTING
Laatst door jou bekeken