HOCO Horeca maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Gasoven "touch" Met Boiler, Stoom en Convectie 20xgn2/1+ Cleaning

Gasoven
klik voor vergroten
Adviesprijs 47.305,00 Jouw voordeel 7.568,80 (-16%)
39.736,20 excl. BTWIncl. BTW: 48.080,80
Merk: Diamond
Artikelnummer: SBGT/XC-22
Garantie: 1 jaar
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Beschikbaarheid: Op voorraad
+-
Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf 500,- anders 9.99 Gratis verzending vanaf 500,00 - anders 9,99
  • Laagste prijsgarantie Laagste prijsgarantie
  • Achteraf betalen via Klarna Achteraf betalen via Klarna
  •  Voor bedrijven en consumenten Voor bedrijven en consumenten
  • Snelle levering Snelle levering
  • Ruim 25 jaar ervaring Ruim 25 jaar ervaring
  • Klantbeoordeling HOCO 8.5/10 Klantbeoordeling HOCO 8.5/10

PRODUCTGEGEVENS
Gasoven "touch" Met Boiler, Stoom en Convectie 20xgn2/1+ Cleaning | SBGT/XC-22

Inhoud (M³): 3.1
Gewicht (kg): 430
Breedte (mm): 1162
Diepte (mm): 1066
Hoogte (mm): 1794
Elektrisch vermogen (kW): 2.5
Spanning (volt): 230/1N 50HZ

  • Oven laadvermogen schalen GN 2/1 (of GN 1/1)
  • Laadvermogen 200 Kg
  • 1 transferwagen en 1 afneembare lader op nog geen 65mm "anti-omkantelbaar".
  • Kerntemperatuursonde.
  • Inbouw kraan met haspel.
  • Trolley & lader 600x400 EURONORM (op aanvraag ref. : AC/2P2...)
  • Bodemsluitplaat geïntegreerd in de deur
  • Verstelbare roestvrijstalen poten
  • NB: geleverd zonder roosters en zonder GN schalen.
 
  • Binnen- en buitenconstructie in RVS AISI 304, thermische isolatie van keramische vezels, bedieningspaneel met roestvrijstalen filter, voorkoming van vervuiling van onderdelen (geventileerd paneel), roestvrijstalen poten. Bakkamer: volledig gelast, volledig waterdicht, afgeronde hoeken en randen zonder enige ruwheid. Dichting bevestigd op de voorkant van de bakkamer. Diepgetrokken bodem die de condensatie opvangt naar de afvoer toe. Draagstructuur voor bakplaten gemakkelijk uitneembaar. Warmteverdelers gemakkelijk te demonteren. Gemotoriseerde luchtafvoer met brede afmetingen om alle bakmethoden mogelijk te maken. Halogeenverlichting op de zijkant die een globaal zicht geeft op de bakkamer. Het unieke concept van de bakkamer gekoppeld aan een ventilator op de zijkant in RVS AISI 304 (CCRR), garandeert een gelijkvormige verdeling van de warmte. Een functie "behoud" (ventilatie met impuls) laat toe om warm te houden of traag te bakken.
  • Deur met dubbel glas: ergonomisch en warmtewerend handvat, automatische sluiting met beveiliging om toevallig openen te vermijden, binnenruit gemonteerd op scharnieren om het reinigen te vereenvoudigen en een perfecte hygiëne te garanderen. Een luchtcirculatie tussen de ruiten garandeert een betere warmte-isolatie. Automatische schakelaar om de ventilator te stoppen bij het openen. Gasverwarming: door middel van pulserende branders en gegroefde warmtewisselaars (verhoging van het rendement en besparing tot 20% van het gasverbruik en 20% van de schadelijke uitstoot), stoom door middel van een externe gasketel. 7" "TOUCH SCREEN" bedieningspaneel met toegang aan de voorzijde, eenvoudige en snelle after-sales service, IPx5 beschermingsindicatie (tegen de waterstralen).
Optioneel: communicatiemodule voor oven & "TOUCH" cel (zie: AC/CMAF-X)

PLUS Version At :
  • Stoom die door de ketel wordt gegenereerd (100% verzadiging)
  • TOUCH SCREEN" bedient 7" touch screen en high definition kleur, waardoor de gebruiker alle belangrijke functies van de oven kan aanpassen.
  • Favorietenbeheer op het startscherm.
  • Hoorbare en visuele waarschuwing voor het einde van het programma.
  • 3 manieren van bakken (automatisch, geprogrammeerd, handmatig).
  • Bevochtigingscontrole van 1% tot 100% dankzij zijn LAMBDA (CCHY - Exclusief brevet), een echte controle van de vochtigheid (exclusief brevet) die ook een grote besparing op het waterverbruik "WATER SAVING" mogelijk maakt.
  • Geheugen (voorgeprogrammeerd) voor 1000 recepten, koken op 16 verschillende fases (keuze uit 16 verschillende types van koken na elkaar), "AUTOMATISCHE MODE" automatisch koken volgens producttype, gewicht en hoeveelheid, 11 speciale cycli: "LOW T° COOKING", (CCBT) koken op lage temperatuur (T° onder 100°C), "BANQUETING" regeneratiefunctie, "FRESH PASTA PASTEURISATION" pasteurisatie van verse pasta, "DEHYDRATING" dehydratatie, enz...
  • 7 snelheidsregulatoren.
  • Kerntemperatuursonde (6 sensoren).
  • Automatische voorverwarming en snelle afkoeling van de kookkamer (CCRR).
  • USB-poort om alles op te slagen, overdragen van de verschillende kookprogramma's (HACCP gegevensbeheer)
  • Geïntegreerde automatische reinigingsinrichting "AUTO-CLEANING" (CCNA) met ketelontkalking, keuze uit 4 verschillende cycli, functie "ECONOMIZER" voor de besparing van water en reinigingsmiddelen.
Optioneel: communicatiemodule voor oven & "TOUCH" cel (zie: AC/CMAF-X)
ADVANTAGE - TYPE of COOKING :
  • Convectie van 25 tot 300°C
  • Stoom 100° C
  • Gemengde convectie/stoom van 25° tot 250°C
  • Koken bij lage temperatuur
  • Regeneratie en temperatuurbehoud van 25° tot 250°C
Andere klanten bekeken ook
Laatst door jou bekeken
LEVERING & INSTALLATIE door het hele land RUIME SHOWROOM voor en weloverwogen DUURZAAM EN GOEDKOOP de beste prijs / kwaliteit garantie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Adresgegevens

HOCO Horeca Equipment B.V.
Weerenweg 35
1161 AG Zwanenburg
E-mail: info@hocohoreca.nl
Tel: +31-(0)20-497 63 25
Tel: +31-(0)20-497 01 81
KvK Amsterdam: 68030169
BTW: NL857272536B01