HOCO Horeca maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Elektrische Oven "touch" Directe Stoom en Convectie 12xgn2/1+ Cleaning

Elektrische oven
klik voor vergroten
Adviesprijs 18.295,00 Jouw voordeel 2.927,20 (-16%)
15.367,80 excl. BTWIncl. BTW: 18.595,04
Merk: Diamond
Artikelnummer: SDET/XC-12
Garantie: 1 jaar
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Beschikbaarheid: Op voorraad
+-
Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf 500,- anders 9.99 Gratis verzending vanaf 500,00 - anders 9,99
  • Laagste prijsgarantie Laagste prijsgarantie
  • Achteraf betalen via Klarna Achteraf betalen via Klarna
  •  Voor bedrijven en consumenten Voor bedrijven en consumenten
  • Snelle levering Snelle levering
  • Ruim 25 jaar ervaring Ruim 25 jaar ervaring
  • Klantbeoordeling HOCO 8.5/10 Klantbeoordeling HOCO 8.5/10

PRODUCTGEGEVENS
Elektrische Oven "touch" Directe Stoom en Convectie 12xgn2/1+ Cleaning | SDET/XC-12

Inhoud (M³): 1.8
Gewicht (kg): 201
Breedte (mm): 1090
Diepte (mm): 971
Hoogte (mm): 1058
Elektrisch vermogen (kW): 35.4
Spanning (volt): 400/3N 50-60Hz

  • Oven laadvermogen schalen GN 2/1 (of GN 1/1).
  • Laadvermogen 100 Kg.
  • Zijdelingse structuren op nog geen 65mm "anti-omkantelbaar".
  • Kerntemperatuursonde.
  • Lader 600x400 EURONORM (op aanvraag ref.: AC/P12...)

NB: geleverd zonder roosters en zonder GN schalen.
  • Interne en externe constructie in AISI 304 roestvrij staal, thermische isolatie in keramische vezels, bedieningspaneel uitgerust met een roestvrijstalen filter, voorkomt verstopping van onderdelen (geventileerde plaat), roestvrijstalen poten.
  • Kookkamer: volledig gelast, hoeken en afgeronde kanten.
  • Afdichting bevestigd aan de voorkant van de kookruimte.
  • Dubbele gestempelde bodem die de condensatie van vet scheidt van de afvoer.
  • Gemakkelijk afneembare plaathouderstructuur.
  • Gemakkelijk afneembare warmtediffusoren.
  • Gemotoriseerde luchtafvoer grotendeels gedimensioneerd waardoor alle bereidingen mogelijk zijn.
  • Vetfilter door ventilator.
  • Dubbele glazen deur: ergonomische en athermische handgreep, automatische sluiting met veiligheid om onbedoeld openen te voorkomen, condensaatrecuperator geïntegreerd in de deur, binnen beglazing gemonteerd op scharnieren, die het reinigen vergemakkelijkt en een perfecte hygiëne garandeert.
  • De luchtcirculatie tussen de ramen zorgt voor een betere warmte-isolatie.
  • Microschakelaar voor het stoppen van de ventilator bij het openen.
  • LED-verlichting aan de zijkant voor een globaal overzicht van de ruimte.
  • Elektrische verwarming: door middel van ronde, gepantserde weerstanden van roestvrij staal die achter de ventilatorafbuigspoelen zijn geplaatst, stoom door vernevelaar. 7" "TOUCH SCREEN" bedieningspaneel met toegang aan de voorzijde, eenvoudige en snelle after-sales service, IPx5 beschermingsklasse (tegen waterstralen van de lans).
Optioneel: communicatiemodule voor oven & "TOUCH" cel (zie: AC/CMAF-X)

PLUS Version Ct :
  • Directe injectie van stoom (90% verzadiging)
  • Drukgevoelige "digitale display" 7" bedieningselementen en high definition kleur, waardoor de gebruiker alle belangrijke functies van de oven kan aanpassen.
  • Favorietenbeheer op het startscherm.
  • Hoorbare en visuele waarschuwing voor het einde van het programma.
  • 2 manieren van bakken (geprogrammeerd, handmatig)
  • 11 niveaus van bevochtiging.
  • Geheugen (voorgeprogrammeerd) voor 1000 recepten, koken op 16 verschillende fases (keuze uit 16 verschillende types van opeenvolgende bereidingen)
  • USB-poort voor het opslaan en overbrengen van verschillende bakprogramma's (HACCP-gegevensmanagement)
  • 7 snelheidsregulatoren
  • Kerntemperatuursonde (1 sensor).
  • Automatisch voorverwarmen en snelkoelen van de kookruimte (CCRR)
  • "AUTO-CLEANING" geïntegreerd automatisch reinigingsapparaat (CCNA), 4 verschillende cycli naar keuze, " ECONOMIZER " functie voor het besparen van water en reinigingsmiddelen.
Optioneel: communicatiemodule voor oven & "TOUCH" cel (zie: AC/CMAF-X)
ADVANTAGE - TYPE of COOKING :
  • Convectie van 25° tot 300°C.
  • Stoom 100°C.
  • Gemengde convectie/stoom van 25° tot 250°C.
  • Regeneratie en temperatuurbehoud van 25° tot 250°C.
Andere klanten bekeken ook
LEVERING & INSTALLATIE door het hele land RUIME SHOWROOM voor en weloverwogen DUURZAAM EN GOEDKOOP de beste prijs / kwaliteit garantie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Adresgegevens

HOCO Horeca Equipment B.V.
Weerenweg 35
1161 AG Zwanenburg
E-mail: info@hocohoreca.nl
Tel: +31-(0)20-497 63 25
Tel: +31-(0)20-497 01 81
KvK Amsterdam: 68030169
BTW: NL857272536B01