HOCO Horeca maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo prettig mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Gas Oven "touch" Directe Stoom en Convectie 22xgn2/1+ Cleaning

Gas oven
klik voor vergroten
Adviesprijs 37.668,00 Jouw voordeel 6.026,88 (-16%)
31.641,12 excl. BTWIncl. BTW: 38.285,76
Merk: Diamond
Artikelnummer: SDGT/XC-22
Garantie: 1 jaar
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Beschikbaarheid: Op voorraad
+-
Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf 500,- anders 9.99 Gratis verzending vanaf 500,00 - anders 9,99
  • Laagste prijsgarantie Laagste prijsgarantie
  • Achteraf betalen via Klarna Achteraf betalen via Klarna
  •  Voor bedrijven en consumenten Voor bedrijven en consumenten
  • Snelle levering Snelle levering
  • Ruim 25 jaar ervaring Ruim 25 jaar ervaring
  • Klantbeoordeling HOCO 8.5/10 Klantbeoordeling HOCO 8.5/10

PRODUCTGEGEVENS
Gas Oven "touch" Directe Stoom en Convectie 22xgn2/1+ Cleaning | SDGT/XC-22

Inhoud (M³): 3.1
Gewicht (kg): 408
Breedte (mm): 1162
Diepte (mm): 1066
Hoogte (mm): 1794
Elektrisch vermogen (kW): 2.5
Spanning (volt): 230/1N 50HZ

  • Oven laadvermogen schalen GN 2/1 (of GN 1/1).
  • Laadvermogen 200Kg.
  • 1 transferwagen en 1 afneembare lader met 63 mm "anti-omkantelbaar".
  • Kerntemperatuursonde.
  • Trolley & lader 600x400 EURONORM (op aanvraag ref.: AC/2P2...)
  • Bodemsluitplaat geïntegreerd in de deur
  • Verstelbare roestvrijstalen poten
  • NB: geleverd zonder roosters en zonder GN schalen.
 
  • Binnen- en buitenconstructie in RVS AISI 304, thermische isolatie met keramische vezels, poten in RVS. Bakkamer: volledig gelast, volledig waterdicht, afgeronde hoeken zonder ruwe oppervlakten. Dichting bevestigd op de voorkant van de bakkamer. Diepgetrokken bodem die de condensatie opvangt naar de afvoer toe. Draagstruktuur voor bakplaten gemakkelijk uitneembaar. Warmteverdelers gemakkelijk te demonteren. Gemotoriseerde luchtafvoer met brede afmetingen om alle bakmethoden mogelijk te maken. Halogeenverlichting op de zijkant die een globaal zicht geeft op de bakkamer. Het unieke concept van de bakkamer gekoppeld aan een ventilator op de zijkant in RVS AISI 304 (CCRR), garandeert een gelijkvormige verdeling van de warmte.
  • Deur met dubbel glas: ergonomisch en warmtewerend handvat, automatische sluiting met beveiliging om toevallig openen te vermijden, binnenruit gemonteerd op scharnieren om het reinigen te vereenvoudigen en een perfecte hygiëne te garanderen. Een luchtcirculatie tussen de ruiten garandeert een betere warmte-isolatie. Automatische schakelaar om te ventilator te stoppen bij het openen. Gasverwarming: door pulserende branders en gegroefde warmtewisselaars (verhoging van het rendement en besparing tot 20% van het gasverbruik en 20% van de schadelijke uitstoot), stoom door vernevelaar. Bedieningspaneel "TOUCH SCREEN" met toegankelijkheid aan de voorzijde, eenvoudig en snel toegankelijk voor de technieker, beschermingsindicatie IPX5 (tegen de waterstralen).
Optioneel: communicatiemodule voor oven & "TOUCH" cel (zie: AC/CMAF-X)

PLUS Version Ct :
  • Directe stoominjectie (90% verzadiging).
  • Bediening "TOUCH SCREEN" met hoge definitie kleuren, zodat de gebruiker de belangrijkste functies van de oven kan aanpassen.
  • Favorietenbeheer op het startscherm.
  • Hoorbare en visuele waarschuwing voor het einde van het programma.
  • 2 manieren van bakken (geprogrammeerd, handmatig)
  • 11 niveaus van de bevochtigingsregulering.
  • Geheugen (voorgeprogrammeerd) voor 1000 recepten, koken op 16 verschillende fasen.
  • USB-poort om alles op te slagen, overdragen van de verschillende kookprogramma's (HACCP gegevensbeheer)
  • 7 snelheidsregulatoren.
  • Kerntemperatuursonde (1 sensor)
  • Automatische voorverwarming en snelle afkoeling van de kookkamer (CCRR).
  • "AUTO-CLEANING" geïntegreerde automatische reiniging (CCNA), 4 verschillende cycli om uit te kiezen, functie "ECONOMIZER" die besparingen in water en wasmiddel toestaan.
Optioneel: communicatiemodule voor oven & "TOUCH" cel (zie: AC/CMAF-X)
ADVANTAGE - TYPE of COOKING :
  • Convectie 25 tot 300°C
  • Stoom 100° C
  • Gemengd convectie/stoom 25° tot 250°C
  • Regeneratie en onderhouden 25° tot 250°C
Andere klanten bekeken ook
Laatst door jou bekeken
LEVERING & INSTALLATIE door het hele land RUIME SHOWROOM voor en weloverwogen DUURZAAM EN GOEDKOOP de beste prijs / kwaliteit garantie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Adresgegevens

HOCO Horeca Equipment B.V.
Weerenweg 35
1161 AG Zwanenburg
E-mail: info@hocohoreca.nl
Tel: +31-(0)20-497 63 25
Tel: +31-(0)20-497 01 81
KvK Amsterdam: 68030169
BTW: NL857272536B01